Broccolitaart

Recepten

Broccolitaart

Heerlijke broccolitaart, makkelijk te maken en heerlijk om op te eten!

Porties

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten + 25m oven

Maaltijd

Hoofdgerecht

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Stap 1

Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien en kook de broccoli in 5 minuten in ruim water.

Stap 2

Vet het bakblik in met bakspray of een beetje olie. Verdeel het bladerdeeg over de bodem en de rand van het blik.

Stap 3

Snijd de roombrie in dunne plakken. Verdeel de helft hiervan over de bodem van het met deeg beklede bakblik, hier overheen de helft van de cashewnoten en vervolgens de broccoli.

Stap 4

Klop de crème fraiche los met de eieren, peper en zout en schenk dit mengsel over de broccoli. Verdeel vervolgens de rest van de cashewnoten en de brie over de broccoli.

Stap 5

Bak de broccolitaart ongeveer 25 minuten op 225 graden.

Ingrediënten

Bij ons in de winkel verkrijgbaar:

  • 250 gram roombrie
  • 3 eieren
  • 150 gram cashewnoten

Bij een van onze buren halen:

  • 500 gram broccoli
  • 125 ml crème fraiche
  • 8-10 plakken bladerdeeg
0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon