Kaasplank v/d week 6

Brugge Blomme

Dit Belgische kaasje met witte en enigzins stevige korst heeft

een zacht zuivel met een intens vol en toegankelijk karakter.

De kaas rijpt in vochtige kaaskelders, waar deze kaas zijn

unieke palet aan smaken ontwikkeld.

Petit Tourtain

Een halfharde Belgische trappistenkaas, natuurgerijpt met

roodbacterie, waardoor hij een rijke, milde, rijpe en verfijnde

smaak krijgt. Deze kaas is glad van structuur en mooi romig.

Door de kenners geprezen. Bereid uit gepasteuriseerde melk.

Gorgonzola Piccante

Gorgonzola wordt gemaakt van twee soorten melk. De wrongel

gemaakt van avondmelk wordt gemengd met de wrongel van

ochtendmelk. De schimmelgroei wordt versterkt door de wrongel

te doorboren met koperen pennen. Deze Gorgonzola Piccante

rijpt ongeveer een half jaar.

Juustoportti Grand Reserve

Deze Finse geitenkaas heeft wat weg van de Gruyère. De rijping

van 12 maanden zorgt voor een stevige structuur met een frisse,

notige en aangename smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon