Brugge Blomme
Dit Belgische kaasje met witte en enigzins stevige korst heeft
een zacht zuivel met een intens vol en toegankelijk karakter.
De kaas rijpt in vochtige kaaskelders, waar deze kaas zijn
unieke palet aan smaken ontwikkeld.
Petit Tourtain
Een halfharde Belgische trappistenkaas, natuurgerijpt met
roodbacterie, waardoor hij een rijke, milde, rijpe en verfijnde
smaak krijgt. Deze kaas is glad van structuur en mooi romig.
Door de kenners geprezen. Bereid uit gepasteuriseerde melk.
Gorgonzola Piccante
Gorgonzola wordt gemaakt van twee soorten melk. De wrongel
gemaakt van avondmelk wordt gemengd met de wrongel van
ochtendmelk. De schimmelgroei wordt versterkt door de wrongel
te doorboren met koperen pennen. Deze Gorgonzola Piccante
rijpt ongeveer een half jaar.
Juustoportti Grand Reserve
Deze Finse geitenkaas heeft wat weg van de Gruyère. De rijping
van 12 maanden zorgt voor een stevige structuur met een frisse,
notige en aangename smaak.