Kaasplank v/d week 48

Le Grand Plaisir

Een Belgische, halfharde kaas die opvalt door zijn korst. Hij

heeft een zachte, romige smaak maar met karakter. De

kaas wordt gedurende zijn rijping gewassen en krijgt nadien

een wit “donslakentje.”

Sottobosco

Dit Italiaanse kaasje uit Lombardije wordt gemaakt volgens

hetzelfde recept als Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele

witte wijn. Met de typische gewassen korst en het romige zuivel

heeft de Sottobosco een intense en sterke smaak.

Saint Agur

Deze Franse blauwader valt op door zijn romige karakter ondanks

zijn pittige blauwadersmaak. Door de bereiding met koemelk is de

kaas milder dan de Roquefort. De melk voor bereiding van deze

kaas is afkomstig van 300 boeren uit de Auvergne.

Juustoportti Grand Reserve

Deze Finse geitenkaas heeft wat weg van de Gruyère. De rijping van

12 maanden zorgt voor een stevige structuur met een frisse, notige

en aangename smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon