Le Grand Plaisir
Een Belgische, halfharde kaas die opvalt door zijn korst. Hij
heeft een zachte, romige smaak maar met karakter. De
kaas wordt gedurende zijn rijping gewassen en krijgt nadien
een wit “donslakentje.”
Sottobosco
Dit Italiaanse kaasje uit Lombardije wordt gemaakt volgens
hetzelfde recept als Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele
witte wijn. Met de typische gewassen korst en het romige zuivel
heeft de Sottobosco een intense en sterke smaak.
Saint Agur
Deze Franse blauwader valt op door zijn romige karakter ondanks
zijn pittige blauwadersmaak. Door de bereiding met koemelk is de
kaas milder dan de Roquefort. De melk voor bereiding van deze
kaas is afkomstig van 300 boeren uit de Auvergne.
Juustoportti Grand Reserve
Deze Finse geitenkaas heeft wat weg van de Gruyère. De rijping van
12 maanden zorgt voor een stevige structuur met een frisse, notige
en aangename smaak.