Kaasplank v/d week 43

Délice de Bourgogne

Een decadente triple-crème kaas. De buitenkant is geelachtig-

wit van kleur, met een zachte, krijtachtige stoffige korst. Deze

kaas heeft een pittige en roomachtige smaak.

Oudwijker Fiore

Een hele mooie kaas met een Hollandse vader en Italiaanse

moeder. De kaas wordt gewoon hier gemaakt, in Lopikerkapel,

maar volgens de receptuur van de Italiaanse Taleggio. Heerlijk

romig, vol van smaak en wat aardse tonen en een aangenaam

zoetje de nasmaak.

Blue Stilton met Port

De kaas is populair geworden door de plaats waar het ontdekt

werd (een hotel in het plaatse Stilton), en niet waar het gemaakt

wordt. De smaak is lichtelijk scherp, romig met een nasmaak van

lichte walnoot. De kaas heeft in een bad van Ruby port gelegen,

wat zorgt voor een zoete toets en een zachte Port-smaak.

Manchego

Onze Manchego rijpt 12 maanden. Tijdens het rijpen groeien er

groenzwarte schimmels op de korst. Het zuivel heeft een

ivoor-gele kleur en is stevig met kleine gaatjes. Manchego heeft

een zoete, licht pikante en nootachtige smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon