Délice de Bourgogne
Een decadente triple-crème kaas. De buitenkant is geelachtig-
wit van kleur, met een zachte, krijtachtige stoffige korst. Deze
kaas heeft een pittige en roomachtige smaak.
Oudwijker Fiore
Een hele mooie kaas met een Hollandse vader en Italiaanse
moeder. De kaas wordt gewoon hier gemaakt, in Lopikerkapel,
maar volgens de receptuur van de Italiaanse Taleggio. Heerlijk
romig, vol van smaak en wat aardse tonen en een aangenaam
zoetje de nasmaak.
Blue Stilton met Port
De kaas is populair geworden door de plaats waar het ontdekt
werd (een hotel in het plaatse Stilton), en niet waar het gemaakt
wordt. De smaak is lichtelijk scherp, romig met een nasmaak van
lichte walnoot. De kaas heeft in een bad van Ruby port gelegen,
wat zorgt voor een zoete toets en een zachte Port-smaak.
Manchego
Onze Manchego rijpt 12 maanden. Tijdens het rijpen groeien er
groenzwarte schimmels op de korst. Het zuivel heeft een
ivoor-gele kleur en is stevig met kleine gaatjes. Manchego heeft
een zoete, licht pikante en nootachtige smaak.