Kaasplank v/d week 40

Strafste van ‘t Stad

Een krachtige (straffe) kaas uit België. De eetbare korst van

deze kaas bevat heerlijke kruiden en specerijen, zoals tomaat,

ui, knoflook en zeezout. Dit krachtige jasje samen met het

romige, smeuïge en zachte zuivel is een top combinatie.

Mont d’Or

Traditoneel en beroemde seizoenkaas uit de Comté. Deze

lepelkaas is verkrijgbaar van september tot maart en wordt

omringd door boomschors. Tijdens de korte rijping wordt de

kaas gewassen met pekelwater, wat zorgt voor een mooie

korst en volle smaak. De smaak is zacht en smeuïg met tonen

van noten en paddenstoelen.

Blå Kornblomst

Deze Deense blauwaders is lichtblauw. De kaas is erg romig

op de tong en heeft een frisse geur. Dit is een blauwe kaas

die zelfs te doen is voor de niet-liefhebbers. De kaas is

gemaakt van gepasteuriseerde, biologische koemelk.

Heukäse

Deze Oostenrijkse bergkaas wordt ingelegd met hooibloem en

kruiden. Tijdens de rijping van ongeveer 5 maanden ontwikkeld

een mooie romige kaas met een een fris-kruidige smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon