Kaasplank v/d week 39

Le Grand Plaisir

Een Belgisch, halfharde kaas die opvalt door zijn korst. Hij

heeft een zachte, romige smaak maar met karakter. De

kaas wordt gedurende zijn rijping gewassen en krijgt nadien

een wit “donslakentje.”

Petit Tourtain

Heerlijk Frans kaasje in de vorm van een bloem. Door de witte

korst te behandelen met pekelwater ontstaat er een unieke

specialiteit met een romig zuivel, maar tegelijk een zeer

aromatisch smaakvol karakter.

Oudwijker Lazuli

De bereiding van deze kaas is gebaseerd op de productiewijze

van de beroemde Gorgonzola, maar dan met Nederlandse melk

en gemaakt in Lopikerkapel. De smaak is sterk, romig, zoet en

kruidig.

Carmen Trufa

Een type Manchego, maar dan met truffel. Circa 15 weken

gerijpt, dus nog lekker romig en zacht. De toevoeging van

zwarte truffel geeft de kaas een intense smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon