Merlijn Geitenbrie
Een Belgische geitenbrie met een bijzondere kern. De kern
van deze kaas heeft de kenmerkende rulle structuur van
geitenkaas terwijl de kaas langs de rand mooi lopend is. De
smaak is fris, met een lichte paddenstoelen aroma en is bijna
fruitig te noemen.
Le Campagnier
Ook wel de rode brie genoemd. Le Campagnier rijpt met
zelfgemaakte melkfermenten tot drie weken onder deze dunne
oranjekleurige korst. De kaas krijgt dan een zijdezachte textuur
met een heerlijke romige en zachte smaak.
Bleu de Bocage
Deze blauwe geitenkaas heeft een gladde, boterachtige body.
De kaas is lichtgeaderd met groenachtig blauwe en gele
schimmel, wat contrasteert met het zoete- en grasachtige zuivel.
De kaas heeft een echte boerenerf-bite met ondertonen van
fruitigheid, noten en mineraliteit.
Petit Doruvael Truffel
Deze Frans klinkende kaas komt gewoon uit ons eigen Montfoort.
De naam is een afkorting van DOor RUilverkaveling VAn ELders.
De roodbacterie kaas heeft een mooi romige structuur en een
volle, licht pikante smaak. De toevoeging van Italiaanse zomer- truffel zorgt voor een nog wat stevigere, aardse smaak.