Kaasplank v/d week 34

Fromage d’Affinois

Een type brie gemaakt van dubbel geroomde melk. Heerlijke

romige structuur en zacht, maar vol van smaak. Nét even iets

meer dan een gewone roombrie.

Robiolino della Spazzacamino

Deze Italiaanse Robiola-kaas wordt gemaakt van zuivere

gepasteuriseerde geitenmelk en rijpt 2 maanden in grotten.

Het zuivel is elastisch en bedekt met kleine oogjes en is wit van

kleur met stro-gele tinten. De smaak aangenaam en hartig.

Shropshire Blue

Deze blauwschimmel met oranjeachtige tint (dankzij de

natuurlijke kleurstof Anatto) is van binnen homogeen, bros en

heeft een mooie marmering. De textuur is zacht, waardoor deze

smelt in de mond zonder te overheersen. De smaak is vol en

wat pittiger.

Comté

Een beroemde, oeroude kaas uit de Franse Jura die van rauwe

koemelk wordt gemaakt en daardoor verandert per seizoen.

Deze bergkaas heeft twee jaar gerijpt wat zorgt voor een meer

uitgesproken, sterkere smaak dan de jongere kazen.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon