Kaasplank v/d week 3

Bufflone d’Argental Pistacchio

Deze kaas combineert de milde smaak, romige textuur en

frisheid van een kaas gemaakt van buffelmelk. wordt hand-

gemaakt in de regio Bergamo in Italië, met de allerbeste

buffelmelk. Deze met pistache gevulde versie is een echte

delicatesse.

Oudwijker Stella

Deze gewassen-korstkaas uit Lopikerkapel wordt gemaakt van

melk van de zeldzame Nederlandse waterbuffel. En dat maakt

de kaas bijzonder. Stella heeft een eigenzinnige en uitgesproken

smaak. Het is dan ook een kaas voor echte liefhebbers.

Dolomitico Affiné Birra

Deze Italiaanse blauwader-kaas is minimaal 50 dagen gerijpt en

geaffineerd in dubbel malt bier afkomstig uit de Dolomieten. De

kaas is vol romig en zeer hoog in smaak.

Alpenberger

Een volle Oostenrijkse brokkelkaas van koemelk uit het de regio

van Tirol. In het hooggebergte lopen de koeien dag en nacht

buiten waardoor hun voeding dagelijks het verse weidegras is.

De kaas is minimaal 18 maanden gerijpt, wat zorgt voor een mooi kristal en uitgesproken smaak. 

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon