Bufflone d’Argental Pistacchio
Deze kaas combineert de milde smaak, romige textuur en
frisheid van een kaas gemaakt van buffelmelk. wordt hand-
gemaakt in de regio Bergamo in Italië, met de allerbeste
buffelmelk. Deze met pistache gevulde versie is een echte
delicatesse.
Oudwijker Stella
Deze gewassen-korstkaas uit Lopikerkapel wordt gemaakt van
melk van de zeldzame Nederlandse waterbuffel. En dat maakt
de kaas bijzonder. Stella heeft een eigenzinnige en uitgesproken
smaak. Het is dan ook een kaas voor echte liefhebbers.
Dolomitico Affiné Birra
Deze Italiaanse blauwader-kaas is minimaal 50 dagen gerijpt en
geaffineerd in dubbel malt bier afkomstig uit de Dolomieten. De
kaas is vol romig en zeer hoog in smaak.
Alpenberger
Een volle Oostenrijkse brokkelkaas van koemelk uit het de regio
van Tirol. In het hooggebergte lopen de koeien dag en nacht
buiten waardoor hun voeding dagelijks het verse weidegras is.
De kaas is minimaal 18 maanden gerijpt, wat zorgt voor een mooi kristal en uitgesproken smaak.