Kaasplank v/d week 28

Fromage d’Affinois Kruiden

Dit type roombrie is verrijkt met extra room, dit zorgt voor een

extra romige structuur en volle smaak. Zijn gladde en romige

textuur heeft een frisse en fijne smaak. Door zijn knoflook maar

ook frisse tuinkruiden is deze kaas voor vele doeleinden geschikt.

Oudwijker Toma Pietra

De kaasheeft het typisch verweerde uiterlijk van een bergkaas uit

de Alpen, maar wordt gewoon gemaakt in onze eigen polder in

Lopikerkapel. De plakkerige korst is licht oranjebruin van kleur met

een witgrijs waas van schimmel. De geur doet sterk denken aan het

bos en vochtige kelderruimten. De smaak blijft achter in de mond

hangen met een lichte “bitter”.

Taleggio

Deze kaas behoord tot de “stracchino” kazen. Dit zijn zachte

vierkante kazen uit Lombardije, die worden gerijpt in grotten.

De smaak is heerlijk zacht, licht zoet en een combinatie van witte

truffels en amandelen.

Vintage White Cheddar

Deze Ierse cheddar heeft een rijpingsperiode van 18 maanden.

Dit resulteert in een volle en complexe smaak, met een scherpe

nasmaak.De structuur van de kaas is licht-brokkelig, maar smelt op

de tong.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon