Verse geitenkaas Italiaanse kruiden/Pikant
Verse smeerbare geitenkaas met kruiden gemaakt van rauwe
geitenmelk. Gemaakt door Gerben en Vivian uit Papekop.
Italiaanse kruiden: Tomaat, paprika, knoflook, ui, basilicum, tijm
en peper.
Pikant: Peterselie, ui, knoflook, peper en kerrie.
L’Ortolan Truffe
Klein Frans wit kaasje van gepasteuriseerde koemelk. Deze kaas
is vernoemd naar het vogeltje wat in Frankrijk als een delicatesse
wordt beschouwd. Hij is mild en zacht en verrijkt met zwarte
truffel. Herkomst regio Haute Saône in Noord-Oost Frankrijk.
Saint Agur
Deze Franse blauwader valt op door zijn romige karakter ondanks
zijn pittige blauwadersmaak. Door de bereiding met koemelk is de
kaas milder dan de Roquefort. De melk voor bereiding van deze
kaas is afkomstig van 300 boeren uit de Auvergne.
Monte Crema Royale
Deze Zwitserse bergkaas rijpt gedurende 4 maanden in vochtige
kelders. Door de lagere temperatuur verloopt de rijping iets
trager dan bij traditionele rijping. Verassend vol van smaak voor
een relatief jonge kaas. Met dat typische Zwitserse nasmaakje.