Kaasplank v/d week 26

Verse geitenkaas Italiaanse kruiden/Pikant

Verse smeerbare geitenkaas met  kruiden gemaakt van rauwe

geitenmelk. Gemaakt door Gerben en Vivian uit Papekop.

Italiaanse kruiden: Tomaat, paprika, knoflook, ui, basilicum, tijm

en peper.

Pikant: Peterselie, ui, knoflook, peper en kerrie.

L’Ortolan Truffe

Klein Frans wit kaasje van gepasteuriseerde koemelk. Deze kaas

is vernoemd naar het vogeltje wat in Frankrijk als een delicatesse

wordt beschouwd. Hij is mild en zacht en verrijkt met zwarte

truffel. Herkomst regio Haute Saône in Noord-Oost Frankrijk.

Saint Agur

Deze Franse blauwader valt op door zijn romige karakter ondanks

zijn pittige blauwadersmaak. Door de bereiding met koemelk is de

kaas milder dan de Roquefort. De melk voor bereiding van deze

kaas is afkomstig van 300 boeren uit de Auvergne.

Monte Crema Royale

Deze Zwitserse bergkaas rijpt gedurende 4 maanden in vochtige

kelders. Door de lagere temperatuur verloopt de rijping iets

trager dan bij traditionele rijping. Verassend vol van smaak voor

een relatief jonge kaas. Met dat typische Zwitserse nasmaakje. 

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon