Kaasplank v/d week 25

Bloemenweide Brie

Met ´aandacht voor het geheel´ maakt Ramona o.a. deze zachte

brie op haar boerderij in Montfoort. Nu wordt het bedrijf

omgevormd van een klassiek gangbaar bedrijf naar een agro-

ecologisch en bio divers bedrijf met diverse eindproducten,

afgestemd op de wensen van mensen in de omgeving en op de

mogelijkheden van de omgeving zelf.

Furmagliu Pecurinu

Van de kaasmakers van de Casanu, een Franse schapenkaas van

Corsica met een gewassen korst. De kaas is romig van structuur

met een iets plakkerige korst. De smaak is vol, en licht-pikant.

Sottobosco

Deze Italiaanse kaas wordt gemaakt volgens hetzelfde recept als

Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele witte wijn. Met de

typische gewassen korst en het romige zuivel heeft de kaas een

intense en sterke smaak. Voor de ultieme smaakbeleving eet

je ook de korst mee.

Heukäse

Oostenrijkse bergkaas wordt ingelegd met hooibloem en kruiden.

Tijdens de rijping van ongeveer 5 maanden ontwikkeld een mooie romige kaas met een een fris-kruidige smaak.                  

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon