Roucoulons
Deze gewassen korstkaas komt uit Frankrijk. Dit kaasje is gemaakt
van gepasteuriseerde koemelk door de fromagerie Milleret. De
kaas is licht oranje van korst en heeft een zacht, mild zuivel.
Cobergher
Een halfharde Belgische trappistenkaas, natuurgerijpt met rood-
bacterie, waardoor hij een rijke, milde, rijpe en verfijnde smaak
krijgt. Deze kaas is glad van structuur en mooi romig. Door de
kenners geprezen. Bereid uit gepasteuriseerde melk.
Fuldmåneoste
Deense volle maankaas. Deze kaas wordt 12 keer per jaar
Geproduceerd, alleen met volle maan. Hierna rijpt de kaas
7 maanden in oude kalksteengrotten. Tijdens de rijping ontstaat
een witschimmelkorst met het uiterlijk van een maanlandschap.
Bleu de Régalis
Deze heerlijke kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde schapen-
melk. De productiewijze en het formaat hebben veel weg van een
Roquefort. Het grote verschil is echter dat de Régalis rijpt in een
laag van Paraffine. Het gevolg hiervan is dat de kaas moeilijker zijn
vocht kwijt kan en dus super romig wordt.