Castelbelbo
Deze Italiaanse kaas wordt gemaakt van koe-, schapen- en
geitenmelk. De smaak is licht en aardachtig met tonen van
paddenstoelen en noten met een melkachtige afdronk. De
consistentie is zacht en iets dikker met een rijke smaak.
Vlaamse Vlam
Een halfharde kaas met een zachte structuur en een pittige
nasmaak. De kaas is minimaal 5 weken gerijpt en is een unieke
smaaksensatie dankzij de unieke kruidenmelange met o.a. knoflook,
paprika en peper.
Oudwijker Colosso
Deze ‘kolossale’ blauwader wordt gemaakt in Lopikerkapel van
Hollandse buffelmelk. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een
bijzondere smaak. In het begin is de kaas mooi romig en zacht, in
de nasmaak volgt een mooie pikante, ziltige en kruidige smaak.
Etorki
Romige schapenkaas gemaakt in Frans Baskenland, in de westelijke
Pyreneeën. De kaas wordt gemaakt van schapenmelk, melk die slechts
een beperkt deel van het jaar (van winter tot en met de vroege zomer)
beschikbaar is. De kaas kent een rijpingsperiode van zeven weken. In
deze periode ontwikkeld een romige, iets zoutige en fruitige smaak.