Kaasplank v/d week 22

Castelbelbo

Deze Italiaanse kaas wordt gemaakt van koe-, schapen- en

geitenmelk. De smaak is licht en aardachtig met tonen van

paddenstoelen en noten met een melkachtige afdronk. De

consistentie is zacht en iets dikker met een rijke smaak.

Vlaamse Vlam

Een halfharde kaas met een zachte structuur en een pittige

nasmaak. De kaas is minimaal 5 weken gerijpt en is een unieke

smaaksensatie dankzij de unieke kruidenmelange met o.a. knoflook,

paprika en peper.

Oudwijker Colosso

Deze ‘kolossale’ blauwader wordt gemaakt in Lopikerkapel van

Hollandse buffelmelk. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een

bijzondere smaak. In het begin is de kaas mooi romig en zacht, in

de nasmaak volgt een mooie pikante, ziltige en kruidige smaak.

Etorki

Romige schapenkaas gemaakt in Frans Baskenland, in de westelijke

Pyreneeën. De kaas wordt gemaakt van schapenmelk, melk die slechts

een beperkt deel van het jaar (van winter tot en met de vroege zomer)

beschikbaar is. De kaas kent een rijpingsperiode van zeven weken. In

deze periode ontwikkeld een romige, iets zoutige en fruitige smaak.

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon