Kaasplank v/d week 2

Gaperon Auvergne

Gemaakt in de Puy de Dome, van melk én van karnemelk ofwel

de restanten na het maken van boter. Aan de wrongel wordt

knoflook en gemalen peper toegevoegd voor een speciale licht-

pikante smaak. De rijping is 1 à 2 maanden.

Sottobosco

Dit Italiaanse kaasje uit Lombardije wordt gemaakt volgens

hetzelfde recept als Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele

witte wijn. Met de typische gewassen korst en het romige zuivel

heeft de Sottobosco een intense en sterke smaak.

Roquefort

Deze blauwaderkaas is bereid uit rauwe schapenmelk en gerijpt

met de schimmel ‘penicillium Roqueforti’ in de natuurlijke grot

van de Combalou. Het zuivel blijft zacht en smelt op de tong. De

smaak is pittig en licht zoutig.

Smoked Benedict

Een biologische kloosterkaas uit Denemarken met een eetbare

korst. De kaas wordt met snippers van beukenhout gerookt. Dit zorgt voor een lichtpikante kaas met zachte gerookte smaak.    

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon