Kaasplank v/d week 19

Gris du Périgord

Het grijze goud van de Périgord. Tijdens de rijping wordt de

kaas meerdere keren met de hand geborsteld en gedraaid in

kool. De kaas wordt gekenmerkt door zijn romige textuur die

smelt in de mond, zijn subtiele kruidentonen en fijne

hazelnootaroma’s.

Taleggio

Taleggio is een Italiaanse zachte gewassen korstkaas die

afkomstig is uit het gelijknamige dal in het Bergamo gebied in

Lombardije. De kaas is herkenbaar aan de strepen in de

oranje-roze korst met daarin blauwgrijze schimmelvlekken.

De smaak is heerlijk zacht, licht zoet en een combinatie van

witte truffels en amandelen.

Bleu de Bocage

Deze geitenkaas is verrassend zacht. Met een gladde,

boterachtige body, licht geaderd met groenachtig blauwe

en gele schimmel, contrasteert het zoete- en grasachtige

zuivel mooi met de kruiden en de subtiele boerenerf-bite van

de blauwaders, met ondertonen van fruitigheid, noten en

mineraliteit.

Sextner Nemes

Heerlijke bergkaas uit de Dolomieten. De rijping van 8 weken

zorgen voor een romige structuur met licht fruitige maar

tegelijkertijd kruidige smaak. Eigen import van Thomas!

Bekijk meer kaasplankjes

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon