Kaasplankje van de week

Alexanderhoeve hoogzandveld

Onze heerlijkste kaasplankjes van de week

Kaasplank v/d week 24

Kaasplank v/d week 24

Gris du Périgord Het grijze goud van de Périgord. De milde, kruidige zachte kaas wordt gemaakt in Saint-Antoine de Breuilh in het zuidwesten van Frankrijk. Tijdens de rijping in vochtige rijpingskelders wordt de kaas geborsteld met eetbare kool, wat zorgt voor de...

Kaasplank v/d week 23

Kaasplank v/d week 23

Roucoulons Deze gewassen korstkaas komt uit Frankrijk. Dit kaasje is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk door de fromagerie Milleret. De kaas is licht oranje van korst en heeft een zacht, mild zuivel. Cobergher Een halfharde Belgische trappistenkaas, natuurgerijpt...

Kaasplank v/d week 22

Kaasplank v/d week 22

Castelbelbo Deze Italiaanse kaas wordt gemaakt van koe-, schapen- en geitenmelk. De smaak is licht en aardachtig met tonen van paddenstoelen en noten met een melkachtige afdronk. De consistentie is zacht en iets dikker met een rijke smaak. Vlaamse Vlam Een halfharde...

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar assortiment
      Apply Coupon