Kaasplankje van de week
Alexanderhoeve hoogzandveld
Onze heerlijkste kaasplankjes van de week
Kaasplank v/d week 39
Délice de Bourgogne De buitenkant is geelachtig-wit van kleur, met een zachte, krijtachtige stoffige korst. Uit de zure roomachtige smaak blijkt dat crème fraîche wordt toegevoegd. De smaak is zacht maar heeft net wat meer karakter dan een gewone brie. Oudwijker Fiore...
Kaasplank v/d week 38
Fromage d’Affinois kruiden Deze dubbel-crème kaas is door de toevoeging van extra room, heerlijk romig. Door de toevoeging van knoflook en tuinkruiden is de smaak zacht en fris. Reblochon de Savoie Dit kaasje stamt uit de 13e eeuw. In die tijd moesten de Alpenboeren...
Kaasplank v/d week 37
Le Petit Fiancé Een zacht rauwmelks geitenkaasje dat tijdens het rijpen wordt gewassen met zeezout. Hierdoor ontstaat de roodflora waar de kaas zijn karakteristieke aroma aan dankt. Fluweel zacht maar met het krachtige venijn van een rauwemelkse geit. Camembert...